Boek: Stenen en Pannen

Nederlands

Op 18 mei 2017 verschijnt het boek Stenen en pannen: Geschiedenis en inventarisatie van de grofkeramische industrie in Limburg. Dit rijk geïllustreerd boek is geschreven door Marcel Dings, een kenner bij uitstek van de historie en tegenwoordige staat van die industrietak.

De fabricage van stenen, dakpannen en gresbuizen is voor Limburg al lang een belangrijke bedrijfstak, niet alleen in het ‘kerngebied’ tussen Venlo en Roermond, maar ook in het noorden en zuiden van de provincie.

In dit unieke boek van 176 pagina’s, met ruim 100 foto’s (in fullcolour), wordt aandacht besteed aan de geschiedenis van deze bedrijfstak en aan alle bijzondere overblijfselen die nog zichtbaar zijn. Naast de voormalige en nog functionerende productielocaties komen ook villa’s, arbeiderswoningen, spoortunneltjes e.d. van deze bedrijfstak in beeld.

GEREDUCEERDE PRIJS (TOT 15 MEI)

Vanaf 18 mei zal de verkoopprijs € 24,95 bedragen (excl. € 1,50 verzendkosten). Tot 15 mei kunt u het boek bestellen voor de gereduceerde prijs van € 22,- (excl. € 1,50 verzendkosten) door uw gegevens per e-mail op te sturen aan: info@hklimburg.nl.

VERZEND- EN ADMINISTRATIEKOSTEN

Tenzij anders vermeld, bedragen de verzend- en administratiekosten binnen Nederland € 1,50 per item, met een maximum van € 6,95 bij het bestellen van meerdere publicaties tegelijk. Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL.

Stenen en pannen in limburg